Veel mensen willen weten of zelfcompassietraining iets voor hen is. Het is onze missie om iedereen hierover goed te informeren en de weg te wijzen naar een goede trainer.

Er is in ons land een rijk aanbod van trainers en compassietrainingen. Trainers die compassietrainingen geven, hebben verschillende achtergronden qua beroep en opleiding. Ook is er diversiteit in het curriculum van de aangeboden trainingen.
Die grote diversiteit maakt het voor mensen nog niet zo makkelijk om een kwalitatief goede, redelijk betaalbare mindfulnesstraining, dicht bij hen in de buurt te vinden.

Goed informeren en de weg wijzen

Doel van deze site is om ieder goed te informeren over zelfcompassie en hen de weg te wijzen naar een goede trainer. Hiertoe besteden we veel aandacht aan de inhoud van deze website, en updaten hem regelmatig.
Goed opgeleide compassietrainers vinden hier een platform en kunnen zo hun aanbod toegankelijk kunnen maken voor deelnemers. Zo brengt Zelfcompassietraining.info trainers en deelnemers bij elkaar.

Alleen de trainingsvormen die zich bewezen hebben
Om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen, richt de website zichop het aanbod van de originele, zorgvuldig ontwikkelde compassietrainingen. Tot op heden zijn dat Mindful Self Compassion training (MSC) en Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL). Meer lezen? Ga direct naar Soorten Compassietraining

Zelfcompassietraining.info: zusje van Aandachttraining.info
Wat Zelfcompassietraining.info biedt voor compassietraining, biedt Aandachttraining.info voor mindfulnesstraining. Aandachttraining.info, al 10 jaar de meest bezochte website over mindfulness, heeft dezelfde missie en functie: een goed vindbare en betrouwbare landelijke website te bieden waar goede en volledige informatie over mindfulness wordt gecombineerd met landelijk aanbod van trainingen van vertrouwde kwaliteit.
Zoals mindfulness en compassie elkaar aanvullen, zo vullen Aandachttraining.info en Zelfcompassietraining.info elkaar aan.

Een initiatief van het Centrum voor Mindfulness
Deze website is een initiatief van het Centrum voor Mindfulness, dat als missie heeft om mindfulness en compassie beschikbaar te maken voor alle lagen van de samenleving. Hierbij past het initiatief van Zelfcompassietraining.info.
 
Samenvattend:
  • Doel van deze site is om ieder goed te informeren over zelfcompassie en hen de weg te wijzen naar een goede trainer.
  • Zelfcompassietraining.info is voor compassietraining, Aandachttraining.info is voor mindfulnesstraining
  • Zelfcompassietraining.info is een initiatief van het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam
  • Vragen over de missie van Zelfcompassietraining.info? Neem contact op via het contactformulier