Zelf mindfulnesstrainer worden? Dat kan! Het Centrum voor Mindfulness in verschillende typen compassietraining.

Heb je ook een passie voor (zelf-compassie)? Deel je onze interesse voor de zelfcompassietraiing? Dan is een opleiding tot compassietrainer wellicht iets voor jou.

Verschillende trainingen, verschillende opleidingen
Het Centrum voor Mindfulness, initiaiefnemer van Zelfcompassietraining.info, biedt opleiding aan in verschillende typen compassietraining: Mindful Selfcompassion (MSC) en Mindfulness-based Compassionate Living (MBCL).

Opleiding door de oorspronkelijke ontwerpers
De opleidingen worden gegeven door de oorspronkelijke ontwerpers van de trainingsmodules. Zo komen Kristin Neff en Christopher Germer regelmatig bij ons langs om in Nederland hun opleiding tot zelfcompassietrainer aan te bieden. Ook Frits Koster en Erik van den Brink bezoeken het Centrum voor Midfulness regelmatig om de verschillende modules van hun opleiding tot compassietrainer MBCL te geven.

Behoefte in de samenleving
Zelfcompassietraining heeft een stevige basis verworven op veel terreinen: kwaliteit van leven, therapie, opvoeding, werk. Steeds meer mensen herkennen dat compassietraining iets essentieels aan hun leven kan toevoegen.

Zelf compassietraining gaan geven
Na zo'n opleiding kun je geregistreerd worden als compassietrainer en zelfstandig de training geven. Daarnaast biedt het Centrum voor Mindfulness aanvullende opleidingsmodules, zoals workshops, nascholingsdagen en supervisie.


Meer lezen? Direct naar: Trainersopleidingen Centrum voor Mindfulness

CvM logo