Zelfcompassietrainer
leontine lenfering


leontine lenferinkMindful en compassievol leven betekent voor mij dat ik in het dagelijks leven, met alle ups en downs die daarbij horen, veerkrachtiger en met meer mildheid in kan spelen op onverwachte situaties. Ik kies bewuster voor wat mijn hart ècht raakt. Hierdoor voel ik me krachtiger, gelukkiger en meer in balans. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als onderwijskundige. Na mijn doctoraal examen werkte ik in het bedrijfsleven en was ik met veel enthousiasme werkzaam in het onderwijs, als docent en coach. De combinatie van hard werken en een druk gezin was echter ook behoorlijk stressvol. Ik wilde het allemaal graag erg goed doen. Bovendien kreeg ik Diabetes, type 1, een auto-immuunziekte. Dit alles vraagt, van moment tot moment, om goede zelfzorg. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je ‘mind’. Een hele opgave!

De compassietraining biedt een waardevolle verdieping op de de mindfulnesstraining. Waar we naar anderen meestal invoelend en meelevend reageren, hebben we de neiging voor onszelf vaak veel strenger te zijn. Compassie helpt je om vriendelijker en zachter voor jezelf te zijn, vooral in contact met hardnekkige patronen, ongemak en pijn. Ik kan het je uit eigen ervaring, maar ook die van deelnemers, van harte aanbevelen.

Naast trainer in mijn eigen praktijk, ben ik als trainer verbonden aan ‘Schouten en Nelissen’ en Mindfulonderwijs

Deelnemers aan mijn trainingen komen uit heel uiteenlopende hoeken. Waar je ook vandaan komt en welk pad je ook bewandelt, je bent in ieder geval zeer welkom!

Voor verdere informatie, zie www.nu-n-nu.nl

AANMELDING TRAINING LEONTINE LENFERINK

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de zelfcompassietraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.