zelfcompassiestrainer
mila de koning

mila-de-koning

Mijn naam is Mila de Koning. In 2008 ben ik, naast mijn werk, gestart met een eenmansbedrijf. Binnen dit bedrijf ligt de focus op mindfulness, het geven van workshops en de mindfulness training. Sinds 2010 geef ik ook individuele begeleiding. Daarnaast geef ik trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, psychische gezondheid en psychopathologie en bejegening. Ook ben ik verbonden aan het Centrum voor Mindfulness als docent aan de opleiding tot mindfulness trainer.

Naast mijn werkzaamheden voor mijn eigen bedrijf ben ik in dienst VUmc-Amstelacademie. Per 1 januari 2011 ben ik projectleider van het expertisecentrum mindfulness. Daar richt ik me met name op het toepassen en integreren van mindfulness in de gezondheidszorg. Ik geef mindfulness trainingen aan hulpverleners en artsen. Ook organiseer ik workshop en scholing voor mindfulness trainers. Dit alles doe ik met heel veel plezier.

Voorheen werkte ik op verschillende locaties en functies binnen de GGZ waarvan het meest recent 7 jaar bij de Dienst Preventie & Innovatie van GGZinGeest. Daar hield ik me voornamelijk bezig met het opzetten van preventie-projecten op het gebied van depressie en angst en gaf veel cursussen, trainingen en voorlichting.

Privé ligt mijn interesse al heel lang bij spiritualiteit en meditatie. Via de mindfulnesstraining is er een verbinding tussen mijn persoonlijke interesse en passie en mijn werk gekomen, een training waarbij eindelijk de reguliere GGZ de kracht van meditatie heeft ontdekt en effectief bevonden. Inmiddels heb ik zelf een opleiding gevolgd om de mindfulness training te geven. Ik heb nu al heel vaak de mindfulnesstraining gegeven aan verschillende doelgroepen. Binnen de GGZ aan patientendoelgroepen en aan hulpverleners. En binnen mijn eigen bedrijf op open inschrijving. Nog steeds geef ik de training met veel passie en plezier. Het geven van de training doe ik met recht met hart en ziel. Mindfulness verveelt nooit!

Mindfulness heeft mij persoonlijk meer rust en ontspanning in mijn (hectische) bestaan gegeven. Waar ik voorheen soms het gevoel had geleefd te worden en bekneld dreigde te raken tussen mijn verschillende werkrollen, huishouden en het moederen over 2, nog kleine, kinderen ben ik nu meer gewaar van de rust in mijn dag, de momenten die ik met aandacht creëer en ik volledig aanwezig ben bij dat wat ik doe. Hierdoor ben ik in staat meer te genieten en in het midden van alle drukte de stilte met mij mee te nemen.

Ik zie mindfulness als een groot cadeau en het mooiste is dat je het jezelf kunt geven!

AANMELDING TRAINING MILA DE KONING


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de zelfcompassietraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.