zelfcompassietrainer miranda van schadewijk
Miranda

De beoefening van mindfulness en zelfcompassie samen met anderen heeft al langere tijd een plek op de voorgrond in mijn leven. Sinds 2007 ga ik regelmatig naar mindfulness verdiepingsweken en retraites. En sinds een aantal jaar ben ik opgeleid tot mindfulnesstrainer en zelfcompassietrainer.

Mindfulness heeft voor mij aanzienlijk bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen en het vinden van stabiliteit in hectische tijden. Zelfcompassie hielp mij me te motiveren vanuit een vriendelijke houding wanneer mijn sterke innerlijke criticus me ervan weerhoudt de dingen te doen die ik echt wilde doen. En de beoefening heeft me veel steun gebracht in een zware periode van mantelzorg en rouw.  

Mindfulness en zelfcompassie beoefening is voor mij geen individuele aangelegenheid maar brengen ook een beweging van bewustwording teweeg in mijn communicatie met anderen, op het werk en in de dingen die spelen in de maatschappij. Daarom vind ik het zo leuk samen met anderen te kunnen beoefenen en groepstrainingen te geven.

AANMELDING TRAINING Miranda van Schadewijk

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de zelfcompassietraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.