Zelfcompassietrainer
Suzan van der Goes


9 portret Suzan DSC0436 zwIk werk als zelfstandig coach en mindfulnesstrainer, met een achtergrond in het bedrijfsleven. Mijn focus ligt op mensen in beweging krijgen, mensen helpen zich te ontwikkelen. Bewuster te worden, op eigen kracht te vertrouwen en in balans te zijn.

Enige jaren geleden ben ik aanraking gekomen met Mindfulness, de training heeft toen voor mij veel veranderd. Na deze training heb ik besloten om mijn hart te volgen en de opleiding voor trainer Mindfulness te gaan doen. Met deze keuze heb ik weer rust en balans en vooral ook weer plezier gevonden in mezelf en in mijn werk.

Naast de mindfulnesstrainingen heb ik mijn kennis verdiept met mindful parenting, mindfulness voor ouders, en (zelf)compassieopleidingen. Door deze aanvullende opleidingen heb ik meer compassie, wijsheid en vriendelijkheid voor mezelf ontwikkeld. Dit zorgt voor meer plezier en liefde in mijn leven.

Mindfulness werkt ook als moeder en stiefmoeder heb ik ervaren dat Mindful Parenting en compassie veel kunnen toevoegen. Het helpt je om je automatische stressreacties te herkennen en je gedachtepatronen te ontdekken. Door dit bewustzijn kan je keuzes maken en stress beantwoorden in plaats van alleen te reageren.
Meer info op: www.epiphanycoaching.nl

AANMELDING TRAINING SUZAN VAN DER GOES

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ja, ik geef me op voor de zelfcompassietraining
Je aanmelding is pas definitief na kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.